Οικολογικός χαρακτήρας

Η τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης μας επιτρέπει να ενισχύουμε τον οικολογικό χαρακτήρα μας καθώς για την κατασκευή του κάθε σχεδίου χρησιμοποιείται ακριβώς η ποσότητα πρώτης ύλης που είναι απολύτως απαραίτητη.

Ελαστικότητα

Το υλικό κατασκευής των DYO έχει ελαστικότητα, γεγονός που καθιστά την τελική κατασκευή εξαιρετικά ανθεκτική ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ακόμα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε χτυπήματα και πτώσεις, καθώς και σε διάφορους διαλύτες, θαλασσινό νερό και άλλες χημικές ουσίες.

Άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα

Για να κερδίσουμε τόσο στην εμφάνιση όσο και στην άρτια κατασκευή, έχουμε δημιουργήσει ειδικό πλευρικό πάχος μετώπης ώστε να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των φακών μυωπίας.

Μικρό ειδικό βάρος

Με στόχο την απόλυτη άνεση, χρησιμοποιούμε πολυαμίδιο με ειδικό βάρος 1,12 gr που είναι κατά 1/4 ελαφρύτερο από το τιτάνιο.

Προσωπικές πινελιές

Κάθε DYO μπορεί να γίνει μοναδικό! Μπορούμε να προσθέσουμε τις προσωπικές πινελιές σας με εγχάρακτα «κρυφά» μηνύματα στους βραχίονες ή στους φακούς. Ακόμα, υπάρχει μεγάλη γκάμα σχεδίων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Άψογη εφαρμογή

Στα σημεία επαφής με τη μύτη, παρεμβάλλεται σιλικόνη υψηλής ποιότητας που δίνεται με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά μεγέθη! Αυτό εξασφαλίζει άνετη και σταθερή εφαρμογή σε κάθε πρόσωπο.