Ξεχωριστή εμπειρία γυαλιών

Έχοντας παρακαταθήκη 3 γενιές οπτικών και θέλοντας να προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες γυαλιών, ενώσαμε τις γνώσεις μας και δημιουργήσαμε τα DYO ή αλλιώς Design Your Optics. Το όραμα ήταν να εμφυσήσουμε μια κληρονομιά 55 ετών στην τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης, σε μια συλλογή γυαλιών που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο του σήμερα και του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει τους συνδυασμούς των γυαλιών του ή και ακόμα να τα σχεδιάσει ο ίδιος από την αρχή. Η τεχνογνωσία, που πηγάζει από τα πρώτα χρόνια της κατασκευής γυαλιών στην Ελλάδα, συναντά τη τεχνολογία 3D εκτυπωτών σε κατασκευές που θα κερδίσουν τα βλέμματα με τη σχεδίαση τους αλλά και με την άψογη εφαρμογή τους ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Οι δυνατότητες παραμετροποίησης των σχεδίων της συλλογής επιτρέπουν την κατασκευή ειδικών γυαλιών ιδανικά για μεγάλους βαθμούς, μεγάλα ή μικρά πρόσωπα, ή οποιαδήποτε άλλη δύσκολη συνθήκη, ώστε να μην υπάρχουν οι συνήθεις περιορισμοί που συναντάμε στους σκελετούς μαζικής παραγωγής.

Μόνο με τα DYO ο διοπτροφόρος επιλέγει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον σκελετό που θα φορέσει.

Σχεδιασμός

Η συλλογή αποτελείται από Original σχέδια του 1970 τα οποία ήρθαν στη ζωή από το dna, που ως φυλαχτό κρατήθηκε σε μορφή εργαστηριακής φόρμας, για να ξαναζήσουν 50 χρόνια αργότερα. Πάνω σε αυτά τα σχέδια προσφέρουμε τη δυνατότητα παραμετροποίησης ώστε να πετύχουμε το στυλ καθώς και την απόλυτη εφαρμογή στο πρόσωπο του κάθε διοπτροφόρου ξεχωριστά. Για τους πιο δημιουργικούς ακόμη, δίνεται η επιλογή της ολικής σχεδίασης των γυαλιών από το μηδέν.

Η κατασκευή των DYO πληροί όλες τις προδιαγραφές των σκελετών υψηλής ποιότητας καθώς έχουν προκύψει από μελέτη ετών σε διάφορα πρόσωπα. Μετά απο πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο καταφέραμε να σχεδιάσουμε μοντέλα που μόλις πλαισιώσουν το πρόσωπο και τα μάτια σας, άμεσα γίνεται αισθητή η διαφορά ανάμεσα σε ένα προσωποποιημένο σκελετό και σε ένα σκελετό μαζικής παραγωγής.

Με σεβασμό στην ιστορία και έχοντας την τεχνογνωσία, δίνουμε στο κάθε άτομο τη δύναμη να δημιουργήσει με σύγχρονα μηχανήματα τον δικό του προσωποποιημένο σκελετό σε προσιτές τιμές.

Χαρακτηριστικά των γυαλιών

Κάθε DYO διαφέρει από τα υπόλοιπα της συλλογής καθώς προκύπτει από διαφορετικούς συνδυασμούς ανάλογα με την προσωπικότητά μας.

Τα χαρακτηριστικά της μετώπης όπως η κλίση της καθώς και η παντοσκοπική γωνία έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις παγκόσμιες προδιαγραφές άνετης εφαρμογής. Οι βραχίονες, για την ενίσχυση της ανθεκτικής κατασκευής, έχουν μεταλλικό πυρήνα και έλασμα στην ένωσή τους με τη μετώπη.

Custom

Δημιούργησε τον δικό σου σκελετό και δοκίμασε τα γυαλιά σου online
Πάνω από 350.000 συνδυασμοί!
Custom

Bespoke

Σχεδιασμός του δικού σας DYO από το μηδέν. Ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί!
Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό σχέδιο γυαλιών αποκλειστικά για το πρόσωπό σας
Bespoke